Advertisement

Аталанта Милан / Zuuwfgmhfwehdm : «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов.

Аталанта Милан / Zuuwfgmhfwehdm : «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов.. Навіть ударів у ствір майже не було. У них вічно така срань у надважливих. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов.

П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. Навіть ударів у ствір майже не було. У них вічно така срань у надважливих. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема.

Atalanta Milan Prognoz Vyigrysh Hozyaev 22 Dekabrya 2019
Atalanta Milan Prognoz Vyigrysh Hozyaev 22 Dekabrya 2019 from kushvsporte.ru
П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. Навіть ударів у ствір майже не було. У них вічно така срань у надважливих. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема.

Навіть ударів у ствір майже не було.

У них вічно така срань у надважливих. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. Навіть ударів у ствір майже не було.

«милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. Навіть ударів у ствір майже не було. У них вічно така срань у надважливих. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де.

2b6rk1ynfmxq M
2b6rk1ynfmxq M from i.sportarena.com
«милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. У них вічно така срань у надважливих. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. Навіть ударів у ствір майже не було. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема.

Навіть ударів у ствір майже не було.

Навіть ударів у ствір майже не було. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. У них вічно така срань у надважливих. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де.

«милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. Навіть ударів у ствір майже не було. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. У них вічно така срань у надважливих.

Zuuwfgmhfwehdm
Zuuwfgmhfwehdm from football-fun.ru
У них вічно така срань у надважливих. В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. Навіть ударів у ствір майже не було.

В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема.

В цьому матчі аталанта не грала, в цьому й проблема. П.голлини, р.малиновский, б.димсити, р.госенс, к.ромеро, р.толой, й.мехле, м.де. Навіть ударів у ствір майже не було. «милан» победил «аталанту» благодаря дублю франка кессье и завоевал путёвку в лигу чемпионов. У них вічно така срань у надважливих.

Posting Komentar

0 Komentar